BUDAPEST DARÁZS ÉPÜLETEKBEN

Budapest darázsirtás

A darázsirtás leggyakoribb helyei a Budapesti épületekben

 Biztonságos darázsirtás ünnepnapokon és hétvégén

Telefon 06-20-25-24-54-8 online elérhetőség

rovarirtas@rovarirtas.eu

2018 évben május hónappal kezdődően hétvégén és ünnepnapokon az önök igényeikhez igazítva elvégezzük a darázsirtástBudapesten!

A Annak érdekében hogy egy budapesti ingatlanon felszámolhassuk a darazsak tartózkodási helyét, meg kell határozni a darazsak búvóhelyét. A darázsfészek megsemmisítésének módját befolyásolja az elhelyezkedési hely.

Budapesti darázsirtás gyakori helyei:

Budapesti régi építésű ingatlanoknál a hagyományos redőnytokba rendszeresen beköltöznek a darazsak. Amikor azt látja a budapesti lakása ablakából hogy gyakran repkednek a darazsak és nem rendelkezik redőnnyel, a legnagyobb valószínűséggel a lemezzel lefedet párkány alatt építettek fészket a rovarok! Darázsirtás a budapesti panelépületben az úgynevezett szellőző nyílásokban szokott történni. Ezek a nyílások a Budapesten lévő épületeknél a külső falon lévő általában rácsos szerkezetű lappal ellátott szellőzők. A többemeletes objektumok általában lapos tetővel rendelkeznek melyek fémlemezfedéssel vannak szegélyezve. A budapesti darázsirtás során ezeket a szegélyeket kezeljük. A darázsirtást követően megszűnik a darázsveszély.

Biztonságos darázsirtás ünnepnapokon, hétvégén Budapest

Budapest darázsirtás


Budapest Ferencváros darázsirtás


Darázsirtás Budapest-Újbuda

Budapestieknek a darázscsípésről


Darázsirtás ára Budapesten