DARÁZSIRTÁS ÁRA BUDAPESTEN

budapesti darázsirtás ára

Budapest darázsirtás

 Darázsirtás megfizethető áron Budapesten

 Biztonságos darázsirtás ünnepnapokon, hétvégén

Telefon 06-20-25-24-54-8 online elérhetőség

rovarirtas@rovarirtas.eu
 

Budapest darázsirtás


Budapest Ferencváros darázsirtás


Darázsirtás Budapest-Újbuda
 

•  Budapestieknek a darázscsípésről


     2018 évben május hónappal kezdődően hétvégén és ünnepnapokon az önök igényeikhez igazítva elvégezzük a darázsirtást egész Budapest területén!

Budapesten gépkocsival egy átlagos darázsirtási kiszállás átlagos budapesti forgalom esetén egy órával kalkulálható. Ennek természetesen üzemanyag költsége van, amit sajnos nem adnak ingyen. Munkavégzés ideje áltlában fél óra és háromnegyed óra. Van anyag költség valamint munkadíj. A fentieket figyelembe vesszük másfél óra egy embernek a ráfordított ideje egy budapesti megrendelőre. A darázsirtási munka irtószerekkel történik, amit kizárólag engedéllyel rendelkező vásárolhat, ezért rendelkezni kell irtószerraktárral is. A irtószerek felhasználásáról tételes nyilvántartást kell vezetni amit a hatóságok rendszeresen ellenőriznek.  Gyakran előfordul hogy várni kell az ingatlanra való bejutásra ami tovább növeli a budapesti darázsirtáskor a ráfordított időt. A darázsirtási munkákat különböző helyeken kell elvégezni ( padláson, szelőzőkbe, kéményekben, ereszek repedéseiben stb.)
Mindezek figyelembevételével Ön eldönti hogy a megadott végleges Budapesti darázsirtási árat reálisnak tarja e. Egyet biztosra vehet a megbeszélt időpontban ott leszünk és megszabadítjuk a darazsaktól budapesti otthonában. Darázsirtási munkánkra Budapesten is garanciát vállalunk. A megbeszélt vállalkozási áron felül semmilyen + költséget nem számolunk fel. Darázsirtásra van szüksége Budapesten? szeretné ha eltűnnének a darazsak  a teraszáról? Megszeretné tudni menyibe kerül a darázsirtás az Ön budapesti otthonában? Kérhet felvilágosítást budapesti irodáktól telefonon, vagy elektronikus úton is a rendelkezésére állunk.